Vereniging Muziekplein Ede is per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren zelfstandig werkende pianodocent Lichte Muziek/Toetsen. Het betreft een freelance functie als lid van Vereniging Muziekplein Ede, om les te geven op de leslocatie in Cultura Ede.

Er is behoefte om de sectie Lichte Muziek uit te breiden met een pianodocent LM die zich actief kan inzetten voor lichte muziek, en actief samen wil werken met de andere docenten Lichte Muziek, bijvoorbeeld medewerking aan jamsessies. Cursisten die zich melden bij Muziekplein Ede zijn vaak beginners, maar ook gevorderden, zowel jeugd als volwassenen. We zoeken een docent die eventueel al enkele leerlingen wil meebrengen, en die minimaal 4 uur in de week beschikbaar is om bij Muziekplein Ede les te geven.

Functie-eisen

Je hebt een conservatoriumdiploma als pianist, en je hebt ervaring in lesgeven. Je beheerst de Nederlandse taal. Je bent als docent zelfstandig en je komt wekelijks lesgeven in Cultura Ede. Je bent coöperatief, neemt actief deel als verenigingslid en bent bereid vrijwillig taken te vervullen in het belang van de Vereniging Muziekplein Ede.

Vereniging Muziekplein biedt:

 • Lidmaatschap binnen een mooie docentenvereniging met ruim 30 docenten,
 • Gebruikmaking van de faciliteiten die Cultura Ede de vereniging biedt,
 • Zelfstandigheid: als zelfstandig ondernemer beheer je je eigen praktijk en boekhouding,
 • Een eigen infopagina op de website van Muziekplein Ede,
 • Je wordt meegenomen in de publiciteit voor Muziekplein Ede,
 • Voorspeelmogelijkheden voor je leerlingen,
 • Deelname aan Open Dagen,
 • Persoonlijk contact met bestuur en collega’s.

Muziekplein Ede houdt van een persoonlijke benadering. Als je voldoet aan het profiel kun je je bij ons aanmelden. Na aanmelding nodigen we je uit voor een intakegesprek en bespreken we met jou de mogelijkheden.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met daarin jouw

 • motivatie
 • contactgegevens
 • Curriculum Vitae – met beschrijving van leservaring
 • kopie conservatoriumdiploma(’s)

E-mailadres: info@muziekpleinede.nl
Informatie over Vereniging Muziekplein Ede: www.@muziekplein-ede.nl