Het Muziekplein verzorgt een serie van 6 voorprogramma’s onder de naam “Meesters en Gezellen” bij diverse klassieke concerten van Theater Cultura.

Op vrijdag 26 januari, voorafgaand aan het concert van het Phion, ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom bij dit gratis voorprogramma.

Leden van het dwarsfluitensemble The Purple Flutes o.l.v. Karin Jochems van het Muziekplein verzorgen 30 minuten een mooi voorprogramma rondom dit theaterconcert.

Instrumentale kleuren

Op het programma staan arrangementen van bekende klassieke werken zoals het Air van Bach, een gedeelte uit Symphony no. 25 van Mozart, Slavonic Dance op. 72 no. 2 van Dvorak en Libertango van Piazzolla. Een kleurrijk programma, mede door het instrumentarium wat bespeeld wordt: zo komen ook de altfluit en basfluit aan bod.

Het ensemble staat onder leiding van Karin Jochems, fluitdocente bij Muziekplein Ede. 

Cultura biedt een leuke korting van 20% op een kaartje.
Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een online kortingscode. Via de website van Cultura kan deze actiecode worden ingevuld tijdens het bestelproces in het invulveld ‘actiecode’. Na invoering wordt automatisch de korting verrekend.  De Kortingscode is: Cursist en de prijssoort is ook Cursist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *