Het Muziekplein verzorgt een serie van 6 voorprogramma’s onder de naam “Meesters en Gezellen” bij diverse klassieke concerten van Theater Cultura.

Op donderdag 4 april, voorafgaand aan het concert van Fuse, ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom bij dit gratis voorprogramma.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Yvonne Werkhoven en Marieke Huls, leerlingen van dwarsfluitdocente Marijke de Jong en Mariëlle van den Eijkel en Elsbeth van Leerdam piano. Het geheel staat o.l.v. pianodocente Micha van Weers.

“Sans paroles”
Een voorprogramma met piano en dwarsfluitmuziek, waarin de tijdloze werken van Gabriel Fauré en Claude Debussy samensmelten met de verstilde klanken van Eric Satie en de opwindende jazz van George Gershwin.

Cultura biedt een leuke korting van 20% op een kaartje.
Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een online kortingscode. Via de website van Cultura kan deze actiecode worden ingevuld tijdens het bestelproces in het invulveld ‘actiecode’. Na invoering wordt automatisch de korting verrekend.  De Kortingscode is: Cursist en de prijssoort is ook Cursist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *