Het Muziekplein verzorgt een serie van 6 voorprogramma’s onder de naam “Meesters en Gezellen” bij diverse klassieke concerten van Theater Cultura.

Op zaterdag 20 april, voorafgaand aan het concert van het Hydra Quartet & Tineke Roseboom ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom bij dit gratis voorprogramma.

Het voorprogramma wordt verzorgd door diverse leerlingen van het Muziekplein Ede.

‘Hollywood’

De Argentijnse tango duikt regelmatig op in de filmmuziek, zo schreef Astor Piazzolla zijn beroemde Oblivion voor de Italiaanse film ‘Enrico IV’ geregisseerd door Bellocchio. In diezelfde film klinkt ook Tanti Anni Prima, later beter bekend als het Ave Maria. Beide stukken zullen klinken in dit voorprogramma, naast andere tango’s van onder andere Pedro Polito en het bekende El choclo van Villoldo.

Aan dit programma werken mee:
-piano: Thijs Messelink, leerling van Sunghee Jo
-accordeon: Agnes van Rooijen, leerling van Tim Fletcher
-hobo: Elise Steenbeek, leerling van Yvonne de Winter
-gitaar: Sander Rosman, leerling van Jorrit Douwes
-viool: Dana Pol, leerling van Lianne Lugtigheid
-dwarsfluit: Viviane Ampt, Conny van den Broek en Rianne Bogert, leerlingen van Marijke de Jong

Cultura biedt een leuke korting van 20% op een kaartje.
Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een online kortingscode. Via de website van Cultura kan deze actiecode worden ingevuld tijdens het bestelproces in het invulveld ‘actiecode’. Na invoering wordt automatisch de korting verrekend.  De Kortingscode is: Cursist en de prijssoort is ook Cursist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *