De Arnhemse singer/songwriter Aniek Maren Brink studeerde in 2008 af aan het conservatorium in Arnhem. Al tijdens haar studie begon ze met het geven van zangles, zowel aan de Jacobiberg in Arnhem als aan huis. Na haar opleiding (ArtEZ Arnhem, Master, zang jazz en pop) heeft ze naast het lesgeven vooral veel opgetreden en muziek geschreven. Daarnaast heeft ze de nodige ervaring als studio zangeres en had ze in Arnhem 2 eigen jamsessies; een jazzsessie en popsessie.
Ze bracht in 2013 haar debuut album ‘Moving On’ uit bij het Berlijnse label Bossrecords en tourde zowel solo als met band door Nederland, Duitsland en Italië.

Zanglessen
Tijdens de zanglessen gaan we vooral aan de slag met nummers en muziek die je zelf leuk vindt. We kijken naar wat past bij je stem en waar je je comfortabel bij voelt. Zingen moet namelijk vooral leuk zijn en ook leuk blijven! Met dat als uitgangspunt gaan we aan de slag met zangtechniek maar ook met de tekst, interpretatie en sound.
We kunnen ook een combinatie maken als je meer wilt leren over songwriting, improvisatie, gitaar spelen, zingen en/of spelen met loopstation of podiumpresentatie. In overleg is er van alles mogelijk!

aniek.brink@mail.com

www.aniekmaren.com

Informatie over zangles bij Muziekplein Ede