Net zoals mijn naam tweetalig is, ben ik ook opgegroeid tussen twee culturen. Hierdoor werd ik al jong nieuwsgierig naar kunst en cultuur. Mijn eerste gitaar kreeg ik cadeau op mijn 9e, sindsdien is ze mijn grote liefde. Mijn vingers raken nooit uitverveeld tussen deze zes snaren. De enorme diversiteit aan klanken die er uit het hout resoneren raakt mij elke keer weer en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vrijwel elke stijl is te spelen op de gitaar, alsof je een heel orkest of band onder je handen hebt!

Momenteel volg ik de Master of Music aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Na al die jaren heb ik op veel verschillende plekken en met veel verschillende mensen mogen spelen, van orkesten met 100 gitaren tot duetten met gitaar, zang of cello en nog veel meer. Het gevoel van samen mooie muziek creëren maakt het elke keer weer een bijzondere ervaring.

Ik vind het mooi om de nieuwe generaties te mogen laten proeven van de verrijking die muziek maken kan brengen. Samen plezier maken tijdens de lessen vanuit een intrinsieke motivatie vind ik erg belangrijk, daarbij helpt het om dit spelen vanuit de juiste techniek aan te leren.

Ook componeer ik voor verschillende bezettingen muziek, in 2019 ontving ik hiervoor de Gaudeamus Prijs voor mijn eerste gitaarcompositie tijdens het Prinses Christina Concours. Wie weet componeren wij samen tijdens de lessen ook een leuk lied speciaal voor jouw gitaar.

Lijkt het je leuk om eens langs te komen voor een (vrijblijvende) proefles? Iedereen is welkom, neem gerust contact op!

Contact
Telefoon: 06-25505909
E-mail: ildikosnijders@gmail.com
Website: ildikosnijders.com

Informatie over gitaarles bij Muziekplein Ede