Mensen enthousiast maken voor muziek en de dwarsfluit in het bijzonder, nieuwsgierig en leergierig is mijn drijfveer. Daarbij is een fijne en persoonlijke lessfeer, waarin de leerling zich vrij voelt om deze prachtige hobby te beoefenen erg belangrijk!
Inmiddels geef ik ruim 20 jaar met veel plezier fluitles aan leerlingen van uiteenlopende leeftijden en niveaus. Naast Muziekplein Ede werk ik als fluitdocente in Amersfoort, bij Muziekschool Scherpenzeel en bij Muziekvereniging Ons Genoegen in Renswoude.

Op 8-jarige leeftijd begon ik aan de Terneuzense Muziekschool, waar mijn docent Etienne Claeys me vanaf het eerste moment enthousiast maakte voor muziek. Vervolgens heb ik aan het Utrechts Conservatorium gestudeerd bij Abbie de Quant, waar ik zowel mijn Eerste als Tweede Fase diploma heb behaald. Daarnaast heb ik aan veel (inter)nationale fluitconcoursen en masterclasses deelgenomen.

Als uitvoerend musicus ben ik te vinden in uiteenlopende bezettingen en muziekstijlen:
met mijn trio Art Ensemble ( fluitiste Margreet Niks en pianiste Laura Hölzenspies) brengen we verrassend repertoire van Barok tot modern. En met mijn duo Entre Dos (gitarist Adriaan Dropsie) speel ik eigen werk van Adriaan Dropsie in Spaans klassieke-, latin- en jazz stijl. Daarnaast dirigeer ik het opstap orkest PreWindz van de Koninklijke Amersfoortse Muziekvereniging (KAMV).

Contactgegevens
Telefoon: 06-23415452
E-mail: info@jochemsmusicservices.nl
Website: www.jochemsmusicservices.nl

Informatie over lessen dwarsfluit bij Muziekplein Ede