‘Durf te vertrouwen op je gevoel en ontwikkel je talent’

Samenwerken en een prettige sfeer creëren waarin we leren van elkaar en tot bloei komen, is van onschatbare waarde. Dat ik mag bijdragen aan het tot bloei komen van muzikaal talent vind ik bijzonder.

Pianoles
Met veel plezier en enthousiasme geef ik pianoles waarin jouw muzikale- en technische ontwikkeling centraal staat. Ik wil je stimuleren bij het ontplooien van je talent en te genieten van muziek.

Als docent ben ik gedreven omdat ik lesgeven leuk vind. Mijn deskundigheid en ervaring stellen mij in staat voor elke leerling een passende les aan te bieden.  Samen zijn we op zoek naar muziek die je aanspreekt en wat je graag wilt leren spelen.  Het leren pianospelen is een reis waarin de docent stimuleert en ondersteunt.

Opleiding
Aan het Conservatorium van Zwolle ben ik in 1990 en 1992 afgestudeerd voor resp. de hoofdvakken Kerkorgel en Piano. Daarnaast heb ik koordirectie lessen gevolgd bij Jos Vermunt en ben ik in het bezit van de diploma’s Muziek op Schoot (muziekonderwijs voor kinderen van 0-4 jaar) en Muziek Basisonderwijs (leeftijd 4-12 jaar).

Leslocatie
Voor Muziekplein geef ik pianoles in Ede en Bennekom.

Mobiel: 06-41435212
Website: www.reginaopmuziek.nl
E-mail: regina@reginaopmuziek.nl

Informatie over pianoles bij Muziekplein-Ede