Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meesters en Gezellen

17 februari om 19:30

 

Het Muziekplein verzorgt een serie van 6 voorprogramma’s onder de naam “Meesters en Gezellen” bij diverse klassieke concerten van Theater Cultura.

Op  zaterdag 17 februari, voorafgaand aan het ‘Valentijn’ concert van Pynarello, ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom bij dit gratis voorprogramma.
Het BlockConsort o.l.v. Eric Fennis van het Muziekplein verzorgt 30 minuten een mooi voorprogramma rondom dit theaterconcert.

 

“Fruit of love”
Het BlockConsort bestaat uit negen blokfluitisten die de liefde delen voor de prachtige meerstemmige muziek, die door de eeuwen heen geschreven is.

In de historie wist men al dat blokfluiten zich bij uitstek lenen voor het verklanken van bijzondere situaties. Het ‘bezingen’ van de liefde is daar een van. Dat liefde niet alleen geluk is maar ook pijnlijk kan zijn laat John Dowland horen in zijn lied; ‘Flow my Tears’ waar wij de instrumentale versie in de vorm van Dowland’s Lachrimae Pavane zullen spelen. Maar vooruitblikken op een zwoele zomerse avond met je geliefde medemens met heerlijke muziek van Glenn Miller, mag natuurlijk niet ontbreken. Meer informatie over Eric Fennis over individuele- en ensemble-coaching kunt u vinden op de website van RifleBirdMusic www.ericfennis.nl .

 

Cultura biedt een leuke korting van 20% op een kaartje.
Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een online kortingscode. Via de website van Cultura kan deze actiecode worden ingevuld tijdens het bestelproces in het invulveld ‘actiecode’. Na invoering wordt automatisch de korting verrekend.  De Kortingscode is: Cursist en de prijssoort is ook Cursist

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
19:30

Locatie

Cultura Ede
Molenstraat 45
Ede, 6711 AW Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *